HATAY / ANTAKYA - Apaydın İlkokulu

Apaydın İlkokulu

Apaydın Mahallesi ANTAKYA/HATAY
Vizyon
Bilgi toplumunun gerektirdiği becerilere sahip,sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirilmesinde liderlik
Misyon
Milli eğitim politikalarını etkili ve verimli biçimde uygulayarak,kurum öğrenci alım alanında ve uluslararası düzeyde gerekli becerilere sahip bireyler yetiştirilmesine ortam ve imkan sağlamaktır.
Başarılar
Kütüphane Kitap Sayısı :1227
Öğretim Şekli :ikili Öğretim (Apaydın Kampı okulumuza bağlı olduğundan öğretmenlerimizin büyük bir kısmı kampta görev yapmaktadır.)
08.40-11.50 12.30-14.00
Kalorifer ve soba
Ulaşım
Kendi araçlarımız ve diğer köylerim kooparatif araçları ile ulaşım sağlamaktayız.Köyümüz bir çok köyün yolu üzerinde olduğundan ulaşım sıkıntısı yaşanmamaktadır.İl ilçe merkezine ulaşım 20-30 dakika sürmektedir.
Apaydın Köyü
İl merkezine 25 km İlçe merkezine 25 km